مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی خبر داد
آغاز سرشماری پاییزه حیات وحش
آبسالان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه هر ساله در 2 مقطع بهار و پاییز سرشماری حیات وحش اغاز می شود و تا امار دقیقی از حیات وحش استان تهیه شود سرشماری پاییزه امسال نیز از امروز آغاز و به مدت 12 روز ادامه دارد. ‌

وی ادامه داد: در این دوره 11 منطقه تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان شامل 3 اثر طبیعی ملی، 3 پارک ملی و 5 منطقه حفاظت شده سرشماری خواهند شد.

وی ادامه داد: در این دوره حداقل 30 محیط بان با امکاناتی از قبیل دوربین، موتورسیکلت و خودرو به روش مشاهده مستقیم صورت می پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و یوزپلنگ و پرندگانی که در مسیر مشاهده می شوند گونه‌های شاخصی هستند که سرشماری می‌شوند و با توجه به اینکه توانسته‌ایم امنیت زیستگاه‌ها را افزایش دهیم انتظار می‌رود تعداد حیات وحش نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته باشد.

انتهای پیام/