مدیر کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران از اهدای جوایز میلیونی به برگزیدگان دومین جشنواره مشکات خبر داد.

ابوالفضل رفیع در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در تشریح این خبر با بیان آغاز جشنواره مشکات از اوایل آبان و تمدید آن تا 20 دی به دریافت 50 هزار اثر در قالبهای 12 گانه جشنواره مشکات تاکنون اشاره کرد و اظهار داشت: پس از اتمام مهلت ارسال آثار داوری آغاز خواهد شد.
وی با یادآوری اجرای این جشنواره در سه بخش کودک و نوجوان و بزرگسال و در 12 محور افزود: به 333 نفر از برگزیدگان این جشنواره در محورهای عکس، فیلم، نقاشی، خاطرهنویسی، پوستر، کاریکاتور، داستان کوتاه، ایده شهروندی جوایز 2 تا 10 میلیون ریالی اهداء خواهد شد.
مدیر کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران با عنوان اهداء جوایز به نظرات اول تا سوم هر یک از محورها ادامه داد: تعداد برگزیدگان گروه سنی کودک، نوجوان و بزرگسال به ترتیب 75، 111 و 147 نفر است.
رفیع در پایان با بیان اینکه این جشنواره برای عموم شهروندان آزاد بوده خاطر نشان کرد: علاقهمندان میتوانند جهت تحویل آثار خود دریافت کد پیگیری، به سرای محلات شهر تهران مراجعه نمایند.
انتهای پیام/