توقیف 588 وسیله نقلیه در طرح شبانه پلیس/ بازخورد طرح شبانه کاهش تصادفات است
سرهنگ حسن عابدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: در طرح شبانه پلیس که از ساعت 21چهارشنبه آغاز و تا 6صبح پنجشنبه ادامه داشت 588 خودرو که 2تخلف حادثه‌ساز را داشته توقیف شدند که بیشترین تخلفات در حوزه سرعت غیرمجاز و حرکات مارپیچ بوده است.

این مقام مسئول پلیس راهور اظهار داشت: در همین راستا در طرح شبانه از شب گذشته تا صبح امروز پنجشنبه 3هزار و 942 راننده متخلف اعمال قانون شده و اخطاریه برای رانندگان صادر شده است.

وی بیان کرد: با اجرای طرح شبانه در حوزه وسائل نقلیه سنگین بازخورد مناسبی را داشته‌ایم تا جایی که این وسائل نقلیه کمتر مشاهده شده که در خط سبقت تردد کنند.

سرهنگ عابدی خاطرنشان کرد: در حوزه تصادفات جرحی، فوتی و خسارتی با اجرای طرح برخورد شبانه با رانندگان حادثه‌ساز شاهد کاهش چشمگیری بودیم.

انتهای‌پیام/