یک کارشناس مشاوره خانواده تاکید کرد
تعادل در مزاح با دیگران شادی را باز می‌گرداند
افسانه نیکزاد، کارشناس مشاوره خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: با حفظ سادگی در زندگی و انعطاف‌پذیری در امورات، اجتناب از ازدحام اطرافمان به سادگی می‌توانیم شاد زیستن را تجربه کنیم.
 
وی ادامه داد: احساسات و توقعات بیجا در زندگی فردی و زناشویی باعث بروز زمینه‌های افسردگی می‌شود.
 
نیکزاد تصریح کرد: هدیه کردن انرژی مثبت به اطرافیانمان کار بسیار  موثر و شادی‌بخش است که حتی یک گپ و گفتگو خودمانی و دوستانه هم به وجود می‌آید.
 
نکیزاد با اشاره به گام‌های کوچکی که در روابط دوستانه فرح بخش است، گفت: گاهی افراد از بذله گویی حتی در اجتماع دوستان به تصور اینکه جلف و سبک جلوه کنند به نوعی اجتناب می‌ورزند در حالیکه تعادل در مزاج با دیگران در بسیاری شادی از دست رفته را باز می‌گرداند.
 
این کارشناس خاطرنشان کرد: براساس واقعیت‌های حال حاضر باید برای زندگی تصمیم‌گیری کنیم و از دخیل کردن احساسات و باورهای غلط که سد بزرگ خوشحالی‌مان بپرهیزیم.

انتهای پیام/