مجمع نمایندگان اتاق فکر حوزه است
به گزارش خبر نگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، حسینی نژاد در دیدار نمایندگان طلاب و استاید حوزه علمیه و با حضور آیت الله مکارم شیرازی در مدرسه امیر‌المومنین گفت تعداد این اعضا به 202 نفر رسید که از نظر کیفیت از سطح بالایی برخوردار بوده که در این مجمع 13 کمیسیون وجود دارد که مسایل مورد نیاز حوزه در حال فعالیت هستند.

وی افزود  این کمیسیون‌ها موارد پژوهش تبلیغ اخلاق و تربیت پیگیری مطالبات رهبری و مراجع را مورد پیگیری قرار می‌دهد.
 
وی در ادامه اظهار کردک مجمع نمایندگان طلاب اتاق فکر حوزه بوده و در راستای برنامه‌ریزی در عرصه نیازمندی‌های حوزه کارهای خوبی انجام می‌گرفت ولی در عمل مورد حمایت قرار نمی‌گرفت. 

حسینی در پایان خاطر نشان کرد:این مجمع در دوره 7 می‌خواهد با تمام توانمندی‌ها به این برنامه‌ریزی‌ها جامه عمل بپوشاند و به طور جدی مطالبات رهبری و مراجع را پیگیری کند.

انتهای پیام/