شکارچی مرال در گلوگاه دستگیر شد/ گلوگاه شاهد صحنه‌ شکار مرال شد
کوروس ربیعی، رئیس اداره نظارت برحیات وحش استان مازندران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: ماموران اجرایی محیط زیست مازندران در جنگل‌های منطقه گلوگاه واقع در شرق استان مازندران یک راس مرال را به همراه شکارچی متخلف دستگیر کردند.

وی افزود: ماموران اجرایی لاشه‌ حیوان را کشف و ضبط کرده و متخلف را تحویل مراجع قضایی داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه جریمه‌ مرال سه میلیون و 200 هزار تومان به عنوان ضرر و زیان وارده به محیط زیست است، تصریح کرد: مرال یکی از بزرگترین از انواع گوزن و نیز بزرگترین علف خوار جنگل‌های شمال کشور و نماد تنوع زیستی استان مازندران است.

وی ادامه داد: حدود 300 تا 500 راس مرال یعنی جمعیتی متوسط از این گونه در جنگل‌های مازندران زیست می‌کنند.

ربیعی با اشاره به تخریب زیست‌گاه‌های مرال خاطرنشان کرد: زیست‌گاه این گونه به دلیل به بهره‌برداری‌های جنگلی و تخریب به صورت جزیره‌ای درآمده‌اند به همین دلیل شکارچیان به قلب جنگل‌ها نفوذ کرده وبه راحتی وارد زیست‌گاه این حیوان می‌شوند.

انتهای پیام/