بیانیه شورای فرهنگی زنان در محکومیت قتل عام مردم بی پناه غزه
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، از شورای فرهنگی اجتماعی زنان، شورای فرهنگی اجتماعی زنان در محکومیت قتل عام مردم مظلوم و بی پناه غزه بیانیه‌ای را منتشر کرد که در آن آمده است:

 امروز غزه در خون می‌غلطد. در آتش می‌سوزد و از پژواک نعره‌های ددمنشانه تندیس آزادی به خود می‌پیچد. امروز این غزه است که از دستان خونبار این پدرخوانده دموکراسی هدیه ماه مبارک رمضان را می‌گیرد. خاک غزه امروز گلگون و خونبار زهر سکوت حکام خائن و دولت های عافیت طلب ‌را نظاره گر است. باریکه غزه در محاصره شرارت آمریکایی و توحش صهیونیستی است و امروز این غزه است که در ماتم صورت‌های سوخته و دستان بریده، چشمان پر اشک و آه کودکان مظلوم و زنان بی دفاع خود، نه آرام بلکه خروشان و توفنده به سوگ نشسته است.

در میان صدای خمپاره‌ها و انفجارهای منازل مسکونی و بیمارستان‌ها و ضجه های کودکان و مادران مظلوم، صدای مدعیان حامی حقوق بشر هیچ فرکانسی ندارد؟ گویی که در ادبیات حقوق بشری آنها، بشریت فقط ناظر به تعدادی خاص از انسانهاست و مردم مظلوم غزه از برخورداری از حقوق مندرج در اعلامیه و میثاق‌های حقوق بشری و کنوانسیون‌های ژنو مستثنی شده‌اند.

غزه سال‌هاست باور کرده است که در تهاجم آمریکایی _ صهیونیستی تنها راه حفظ هویت و کرامتش مقاومت و ایستادگی است. مقاومتی هرچند با دست‌های خالی لکن سربلند و سرافراز و با عزت و کرامت و نباید امیدی واهی به مجامع بین المللی داشت.

انتهای پیام/