حافظی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
آلودگی مواد پروتئینی به سموم/میزان سرب موجود در گوشت مرغ 47 درصد بیش از حد مجاز است
رحمت الله حافظی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: طی یک سال و نیم گذشته پایش مواد پروتئینی که از 10 استان وارد شهر تهران می‌شد، به ویژه گوشت مرغ انجام و هر فصل یک بار گزارشاتی توسط کارشناسان ارائه شده است و در این گزارشات آلودگی مواد پروتئینی به سموم تایید شده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه این واقعیت سالهاست که وجود دارد و مسئله جدیدی نیست تصریح کرد: گوشت مرغی که از 10 استان کشور وارد شهر تهران می‌شود میزان سرب آن حدود 47 درصد بیش از حد استاندارد است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه کمیسیون سلامت برای نخستین بار در دور چهارم شورای اسلامی شهر تهران تاسیس شده است، شورای دور چهارم نسبت به این گزارشات حساسیت نشان داده و همچنین کمیسیون سلامت هم در خصوص این موضوع وظیفه خود می‌داند که این موضوع را رصد کند.

حافظی با اشاره به تشکیل شورای راهبردی برای بررسی این موضوع گفت: شورای راهبردی با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، موسسه استاندارد، اداره کل دامپزشکی و شورای راهبردی پایش مواد غذایی تشکیل و به کمیته‌های متعددی تقسیم شده است تا راهکار‌های مناسبی را برای مداخله و تضمین سلامت مواد غذایی که در اختیار مردم قرار میگیرد، ارائه دهد.

وی ادامه داد: از تشکیل شورای راهبردی 2 هفته می‌گذرد و مقابله با آلودگی مواد پروتئینی در دستور کار این شورا قرار دارد.

حافظی خاطرنشان کرد: در حوزه میوه‌ها و آلودگی آن‌ها به سموم و فلزات سنگین نخستین گام در این زمینه شستشوی دقیق میوه‌ها است که حدود 90 درصد می‌تواند سموم و آلودگی موجود را از بین ببرد.

انتهای پیام/