جلوگیری از استثمار کارگران با توسعه سه جانبه گرایی
محمد تقی حسینی قائم مقام وزیر تعاون،کار و رفاه اجتمای در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در خصوص اجرای اصل سه جانبه گرایی در راستای جلوگیری از استثمار کارگران گفت: موضوع استثمار کارگران موجب شد تا تمامی کارشناسان و فعالان عرصه سیاسی و اجتماعی به این نتیجه برسند که تنها از طریق گفتگوی اجتماعی میان شرکای اجتماعی یعنی نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت است که موفقیت حاصل می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به این که در گفتگوهای اجتماعی باید رضایت دولت، کارگر و  کارفرما متناسب با یکدیگر تحقق یابد تصریح کرد:‌ بهترین مدل اجرای اصل سه جانبه گرایی یا گفتگوی اجتماعی در سازمان بین المللی کار وجود دارد و صرفأ در این سازمان است که می‌توان به طور جدی سه جانبه گرایی را مشاهده کرد.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: با توجه به موفقیت سازمان بین المللی کار در عرصه  اجرای اصل سه جانبه گرایی می‌توان این مدل اجرایی را به عنوان الگویی در کشور مورد توجه قرار داد.

چرا که بسیاری از مقاله نامه‌های این سازمان دارای ماهیت حقوق بشری هستند و می‌توانند عرصه مناسبی برای آموختن باشند.

انتهای پیام/