روستایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
توسعه‌ی تشکل فرزانگان و پیشتازان ازسال تحصیلی آینده

داوود روستایی قائم مقام معاون وزیر درسازمان دانش‌آموزی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در خصوص اولویت‌های کاری سازمان دانش‌آموزی درسال تحصیلی آینده گفت: توسعه‌ی تشکل پیشتازان و فرزانگان یکی ازمهمترین برنامه‌ای است که امسال قصد انجام آن را داریم زیرا یکی از توصیه های وزیر آموزش و پرورش نیز توسعه‌ی این تشکل‌ها است.

وی با اشاره بر تشکل پیشتازان و فرزانگان به عنوان یکی از تشکل‌های اصلی دانش آموزان اظهار داشت: درسال تحصیلی آینده از پایه‌ی چهارم دبستان به بالا در تمام مدارس کشوراقدام به عضوگیری این دو تشکل خواهیم کرد زیرا که دانش آموزان علاقه مند هستند که مسئولیت هایی را درمدرسه بر عهده بگیرند و پیشتاز سایر دانش آموزان درمدرسه باشند.

روستایی با اشاره به اینکه پیشتازان وفرزانگان پایه‌های حرکتی ما هستند گفت: تشکل پیشتازان را پسران وتشکل فرزانگان را دختران تشکیل می دهند که اغلب مسئولیت‌ها از جمله کتابیار، همیارانرژی، شهردار مدرسه و ... را بر عهده می گیرند.

انتهای پیام/