اجرای جشنواره تهران‌گردی در منطقه 10
سید جواد حسینی، معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 10 در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: جشنواره تهران‌گردی با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت شهروندان در تابستان و همچنین آشنایی بیشتر با اماکن دیدنی و بقعه‌های متبرکه تهران در حال برگزاری است.

وی در ادامه افزود: امامزاده یحیی(ع)، برج میلاد، امامزاده سیداسماعیل (ع)، مرقد سیدابوالقاسم امام جمعه، امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) در پونک، امامزاده نوربخش (ع)، امامزاده صالح (ع)، موزه و غیره از جمله مکان‌های سیاحتی و زیارتی است که برای شهروندان مد نظر گرفته شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: این تورهای زیارتی در 7 مسیر از افطار تا سحر برای فراهم کردن روحیه و شادابی شهروندان و آشنایی آنان با مکان متبرکه با همکاری اداره خدمات رفاه اجتماعی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/