مدیر اداره امور بانوان شهرداری منطقه 12 از اجرای طرح توانمند سازی بانوان این منطقه در منازل خبر داد.
زهره جلال زاده آذر مدیر اداره امور بانوان شهرداری منطقه 12 در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: اجرای طرح توانمند سازی بانوان محلات 13 گانه منطقه 12 در منازل آنها در دستور کار اداره امور بانوان شهرداری این منطقه قرار دارد.
وی ادامه داد: این طرح به منظور توانمند سازی و غنی سازی بانوان در محلات 13 گانه منطقه 12، اشتغالزایی، کاهش آسیبهای اجتماعی، افزایش سلامت و رفاه حال شهروندان در دست اجرا است.
جلال زاده آذر اظهار داشت: در این طرح بانوان میتوانند در منازل خود با انجام کارهای هنری و صنعتی توانمند شده و این امروز غنی سازی آنها موثر است.
وی با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح افزود: توانمند سازی و غنی سازی بانوان محلات 13 گانه منطقه 12 در منازل آنها، اجرای طرحهای هنری و صنعتی در منازل شهروندان، اجرای طرح کار در منازل و اشتغالزایی بانوان در منازل آنها از جمله خیاطی، گل دوزی، پارچه و لباسهای مجلسی، تولیدهای مواد غذایی و چاشنی غذا از جمله ترشی و... از اقدامات اجرایی این طرح است.
جلال زاده آذر خاطرنشان کرد: چکاب مستمر بانوان سرپرست خانوار و دختران آنها در منازل اجرای طرح سلامت و بیمه تکمیلی بیماریهای خاص، روانشناسی، توزیع سبد کالا و ارزاق ویژه بانوان سرپرست خانوار از اقدامات اجرایی این طرح است.
انتهای پیام/