کارشناسان محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی سه پرنده را پس از درمان در دامان طبیعت منطقه حفاظت شده سهند رها سازی نمودند.

به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، عبداله رسولی معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گفت:کارشناسان محیط طبیعی با همکاری طبیعت دوستان و همیاران محیط زیست این سه پرنده که دو بهله آن دلیجه و یک قطعه سبز قبا بود را پس از مداوا و اطمینان از سلامت آن در منطقه حفاظت شده سهند رهاسازی نمودند.
وی با تقدیر از همکاری خوب شهروندان طبیعت دوست و همیاران محیط زیست افزود: در طول سال حیوانات وحشی که در مناطق مختلف استان دچار حادثه شده و زخمی می گردند توسط محیط بانان زحمتکش محیط زیست و یا علاقمندان به حیات وحش به اداره کل حفاظت محیط زیست استان و واحد های تابعه منتقل و پس از معالجه و نگهداری تا زمان بهبودی ، دوباره به زیستگاه خود بازگردانده شده و در آنجا رها سازی می شوند .
معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با اشاره به کنترل و نظارت بر پرندهفروشیهای سطح شهر و رسیدگی به گزارشها و شکایات مردمی، تصریحکرد: شهروندان میتوانند با مشاهده هرگونه نگهداری غیرقانونی و خرید و فروش جانوران وحشی، موارد تخلف را با شماره 1812 به صورت شبانهروزی به این اداره کل اطلاع دهند.
انتهای پیام/