جشنواره خوشنویسی رضوی در خراسان رضوی برگزار می‌شود
 یوسف امینی دبیر جشنواره خوشنویسی رضوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: جشنواره خوشنویسی رضوی در استان خراسان رضوی به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت و ولادت با سعادت امام رضا(ع) برگزار می‌شود.
 
وی ادامه داد: این طرح از اردیبهشت ماه آغاز و تا 6 شهریور ماه سال 93 همزمان با میلاد حضرت معصومه(ع) در خراسان رضوی در دست اجرا است.
 
امینی اظهار داشت: در این طرح بیش از 480 اثر از خوشنویسان استان‌های کشور به ویژه خراسان رضوی، اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی و غربی و تهران به دبیرخانه جشنواره خوشنویسی رضوی در خراسان رضوی و شهر مشهد ارسال شده است.
 
وی با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح افزود: برگزاری جشنواره خوشنویسی رضوی در خراسان رضوی ویژه استان‌های کشور، ارسال 480 اثر خوشنویسان در رشته‌های خط نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، سلف و خط تحریری( خوشنویسی با خودکار) با موضوع‌های احادیث، آیه‌های قرانی و موضوع‌های مرتبط با رضوی از اقدامات اجرایی این طرح است.
 
امینی خاطر نشان کرد: مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره خوشنویسی رضوی روز پنجشنبه 6 شهریور ماه در سالن جهاد دانشگاهی مشهد با اهدای جوایزی از جمله 2 میلیون و 200 هزار تومان به نفرات اول در هر رشته، یک میلیون و 700 هزار تومان به نفرات دوم هر رشته، یک میلیون و دویست هزار تومان به نفرات سوم،800 هزار تومان به نفرات چهارم و پنجم هر رشته، به داوری 12 داور در 5 رشته خوشنویسی و انتخاب 25 برگزیده برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/