رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد:
سازمان بهزیستی هر ماه سه هزار مسکن تولید می‌کند
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران همایون هاشمی رئیس سازمان بهزیستی کشور در افتتاحیه اولین نمایشگاه وسایل کمک توانبخشی ویژه افراد دارای معلولیت گفت: سازمان بهزیستی جاده‌ای است که می‌بایست همه تلاش کنند تا بتوانند به اندازه حتی یک میلی متر پهنای باند آن را افزایش دهندت تا افراد بتوانند در مسیر آن قدم‌های مؤثری بردارند.

وی ادامه داد:‌ما باید شبکه نظارتی خود را تقویت و لایه بندی کنیم و در این امر از بازنشستگان، مددکاران و جامعه هدف خود استفاده نماییم.

وی تصریح کرد: ‌در حال حاضر 4میلیون و 800هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند این درحالی است که ما آمارهای دقیقی در استان‌ها نداریم تا با ان بتوانیم منسجم از بهزیستی دفاع کنیم.

هاشمی در ماه مبارک رمضان با اشاره به این که در ماه مبارک رمضان بیش از 47درصد میزان مشارکت ‌های مردم افزایش یافته افزود: طبق برنامه‌هایی که سازمان بهزیستی در ماه مبارک رمضان در شیرخوارگاه آمنه برگزار کرده بود هر شب مردم از طریق پیامک به سازمان رقم قابل توجهی کمک نمودند.

وی اظهار داشت: سازمان بهزیستی هر ماه به طور متوسط 3هزار مسکن تولید می کند که آن را به مددجویان خود تحویل ‌می‌دهد و در حال حاضر بسیاری از استان‌ها در انتظارند تا پروژه‌های آن‌ها را به افتتاح برسانیم.

رئیس سازمان بهزیستی بیان کرد:‌ تمامی تلاش ما بر این است که تا معلولیت به و جود نیاید و در این راستا تمامی سعی خود را می‌کنیم تا افراد معلول بتوانند به راحتی زندگی کنند.

وی خاطرنشان کرد:‌در سنوات اخیر تأکید مقام معظم رهبری بر این بوده که از محصولات داخلی حمایت شود ما نیز در این راستا نمایشگاهی را راه اندازی نمودیم تا در آن محصولات کمک توانبخشی داخلی بتوانند با هم به رقابت بپردازند.

انتهای پیام/