کاظمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛
اجرای طرح برخورد با عوامل غیرمجاز جمع آوری پسماندهای خشک در منطقه 8
 سعید کاظمی رئیس اداره بازیافت، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بااعلام این خبر گفت: با هماهنگی ناظرین نواحی و گروه گشت با اداره بازیافت، بازدیدهای روزانه و جمع آوری عوامل غیرمجاز در سطح منطقه 8 انجام می شود.
 
وی افزود: ارائه برنامه زمانبندی گشت روزانه در سطح نواحی، ارائه گزارش روزانه به اداره بازیافت توسط ناظرین نواحی، جمع آوری عوامل غیرمجاز و اسقاط چرخ دستی ها، پلمپ مراکز غیرمجاز جمع آوری پسماند و تفکیک از جمله فعالیت های اداره بازیافت در این خصوص است.
 
کاظمی با اشاره به رسیدگی به امور کلبه های بازیافت در مدارس گفت: طی هماهنگی اداره بازیافت با مدارس منتخب که کلبه بازیافت در آن مستقر است، آموزشگران این اداره با آموزش بهینه پسماندهای خشک به دانش آموزان و ارائه کیسه های آبی مخصوص پسماندهای خشک جهت سهولت در انجام این طرح، کارت جایزه و جوایز ارزنده نیز به آنان ارائه می کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: این برنامه که به صورت مستمر از سالهای گذشته انجام می شود تا دانش آموزان ضمن تشویق در امر تفکیک پسماندهای خشک از مبداء با کلبه بازیافت و فعالیت اداره بازیاف بیشتر آشنا شوند.
 
انتهای پیام/