تسهیل در اشتغال‌زایی با اجرای طرح آموزش‌های محصول محور
علیرضا سعیدی، معاون تجهیز و تخصیص منابع صندوق مهر امام رضا (ع) در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: با همگرایی ایجاد شده در میان دستگاه‌های اجرایی دولت در خصوص اجرای طرح‌های آموزش‌های محصول محور شرایطی فراهم شده تا زمینه برای تسهیل اشتغال‌زایی ایجاد شود.
 
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به این که در سایه تعامل و همگرایی ایجاد شده میان دستگاه‌های دولتی شاهد بهبود اوضاع بوده‌ایم باید سعی کنیم تا این همگرایی را به بخش خصوصی نیز انتقال دهیم و به تدریج از فردگرایی به سمت کارمحوری گروهی حرکت کرده و از مزایای آن بهره‌مند شویم.
 
معاون تجهیز و تخصیص منابع صندوق مهر امام رضا (ع) خاطر نشان کرد: انجام طرح‌ها و امور به ویژه در زمینه اشتغال‌زایی موجب کاهش هزینه‌ها در اجرای کار و دستیابی به نتایج مطلوب‌تر خواهد شد که این امر به طور قطع ارتقاء تولید و بهره‌وری را نیز به دنبال خواهد داشت.

انتهای خبر/