پروژه غدیر تامین کننده آب شرب استاندارد 25 شهر استان خوزستان
احمد رضا لاهیجان زاده مدیر کل اداره محیط زیست استان خوزستان درگفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به وضعیت نامطلوب آب شرب در این استان گفت: بر اساس پروژه‌‌ای تحت عنوان طرح غدیر که از 5 سال پیش آغاز شده است تصمیم بر آن شد که آب شرب 25 شهر بزرگ استان خوزستان به صورت مجزا از رودخانه کارون و از محل سد دز و سد کرخه تامین می‌شود.
 
وی تصریح کرد: بر این اساس قبل از اینکه آلودگی‌ها وارد رودخانه شود آب شرب شهروندان تامین می‌شود.
 
لاهیجان زاده با تاکید بر اینکه پروژه غدیر با اعتبار سنگینی شروع شده است، بیان داشت: شهرهای سوسنگرد، هویزه، خرمشهر، آبادان و بخشی از شهر اهواز به این شبکه آبی متصل شده است و آب شرب این شهرها از سدکرخه تامین می‌شود.
 
وی در پایان گفت: پروژه اصلی تامین آب، از سد دز است که اگر به بهره برداری کامل برسد 25 شهر بزرگ استان خوزستان آب با کیفیت  استاندارد دریافت می‌کنند.
 
انتهای پیام/