ساماندهی مشاغل مزاحم در شمال تهران
 ناصر رضاپور رئیس اداره ساماندهی منطقه 4 در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: در این طرح مشاغلی که به عنوان آلایندگی‌های زیست محیطی و مزاحمتهای شغلی شامل فعالیت‌هایی چون نجاری، کابینت‌سازی، صافکاری،‌نقاشی اتومبیل،‌تراشکاری، آهنگری و . . . که برای شهروندان ایجاد می‌کنند با توجه به معضلاتی چون آلودگی‌های زیست محیطی و ایجاد سد معبری که در معابر عمومی منطقه در کمیسیون بند 20 بر اساس قانون 20 ماده 55،‌دستور العمل‌های اجرایی در این خصوص صادر می‌شود.
 
رضا پور در ادامه بر برگزاری نشست‌های ماهانه اداره ساماندهی اشاره کرد و گفت: جلسه ماهیانه اداره ساماندهی با کارشناسان به صورت مستمر، بر ماه برگزار می‌گردد و در این جلسات،‌کارشناسان نواحی به ارائه گزارش از فعالیتهای بعمل آورده جهت اطلاع رسانی و انتقال تجربیات به دیگر همکاران می‌پردازند.
 
رئیس اداره ساماندهی منطقه 4 خاطر نشان کرد: کاهش آمار پرونده‌های اجرای رای و همچنین تعیین تکلیف پرونده‌های قدیمی و رسیدگی بر آنها بر اساس اولویت انجام شده توسط کارشناسان در این جلسات رسیدگی می‌شود و پلمپ واحدهای صنفی مختلف از جمله مصوبات این جلسات است.
 
انتهای پیام/