اجرای طرح‌های 4 گانه اتاف در محله هرندی /احداث مراکز کاهش آسیب‌های اجتماعی در منطقه 12
مهدیه رستمی مدیر اداره مطالعات اجتماعی شهرداری منطقه 12 در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه محله هرندی از نظر آسیب‌های اجتماعی در جایگاه خاصی قرار دارد و باید مطالعات لازم برای کاهش آسب‌های اجتماعی در این محله انجام شود اظهار کرد: با توجه به جایگاه خاص محله هرندی طرح‌های 4 گانه ، ارزیابی ، تاثیر‌های اجتماعی و فرهنگی در محله هرندی در آینده‌ای نزدیک اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح در حال حاضر در مرحله مطالعات اجتماعی است و پس از تصویب تا پایان سال 93 در سال آینده اجرا می‌شود.  
 
رستمی تصریح کرد: ایجاد مراکز توانمندسازی و کار‌آفرینی تشکیل مرکز مددکاری ، احداث سرای کودک و مرکز کودکان بازمانده از تحصیل از طرح‌های 4 گانه اتاف در محله هرندی است.

وی در پایان گفت: سنجش و تاثیر آسیب‌های اجتماعی و کاهش آن در مرحله هرندی ، اجرای طرح توسعه محله هرندی ، اجرای طرح شاخص عمده و آموزشی، خدوات عمومی، مطالعه و برسی مراکز توسعه و رشد محله هرندی و تاثیر آن برکاهش آسیب‌های از اقدامات دیگر شهرداری منطقه 12 است.

انتهای پیام/