با اجرای خط انتقال فاضلاب پونک انجام می‌شود؛
بهره‌برداری از فاضلاب مناطق 5 و 2 شهرداری تهران
به گزارش حوزه انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، اصغر ریاضتی در اين خصوص اظهار داشت: این خط انتقال تاکنون بیش از 70 درصد پیشرفت داشته است و با بهره‌برداری از خط انتقال فاضلاب پونک بخش عمده منطقه 5 شهرداری تهران و بخش‌هایی از منطقه 2 تحت پوشش خدمات فاضلاب قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: با توجه به اجرای متراژ بالایی از این خط در تقاطع بزرگراه‌های اشرفی اصفهانی و همت و همچنین کنار گذر همت تا تصفیه خانه و با در نظر گرفتن شرايط خاص ترافیکی و حجم خاک‌برداری و عمق حفاري در عمق 20 متری زمین، اجراي خط به روش لوله‌راني انجام مي‌شود تا مناسب‌ترین راندمان و کیفیت و كمترين حجم حفاري و خاك‌برداري را داشته باشد. 

ریاضتی افزود: اين پروژه به طول 4400 متر با لوله‌های قطر 1000 و 1200 ميليمتر از خیابان 35 متری گلستان واقع در منطقه پونک آغاز و با عبور از زیر اتوبان اشرفی اصفهانی و در تقاطع دیگر با عبور از زیر بزرگراه یادگار امام به تصفیه‌خانه شهرک غرب ختم می‌شود. 

ریاضتی ادامه داد: به منظور تسریع در اتمام پروژه، در حال حاضر در چندین جبهه کاری عملیات اجرایی لوله‌رانی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود این خط در نیمه دوم سال جاری آماده بهره‌برداری شود.

مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران تصریح کرد: هم‌اکنون شبکه‌های فرعی فاضلاب در این مناطق به صورت قراردادهای فاینانس داخلی در دست اجرا است. 

انتهای پیام/