زمان حذف صفر از پول ملی فرا رسیده/30 میلیارد دلار پول بلوکه ایران با اجرای برجام آزاد می شود
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بانک و بیمه در هفته گذشته با خبرهای مهمی بوده که به مهم‌ترین آنها اشاره می‌شود.

نوسانات نرخ ارز پایدار نیست/ شکسته شدن نرخ ارز پس از اجرای برجام

مشاور بانک مرکزی با تأکید بر اینکه با اجرای برجام تمام ذخایر ارزی ایران آزاد می‌‎شود و عرضه ارز افزایش می‌یابد، گفت: نوسانات نرخ ازر پایدار نیست.

اتفاق بدی را در حمله به سفارت سعودی شاهد بودیم/ دستیابی به ظرفیت 4 هزار گیگ IP در کشور

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اتفاقات بسیار بدی را در حمله به سفارت سعودی شاهد بودیم که همه امیدوار بودیم چنین مواردی در کشور تکرار نشود.

نظام پرداخت الکترونیک در محیطی بسته و گلخانه‌ای بر ما تحمیل شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: تعامل و برقراری ارتباط بانک‌ها و نهادهای پولی و تسویه بین‌المللی توسعه الکترونیکی نظام کشور گرچه شگفت بوده اما در محیطی بسته و گلخانه‌ای بوده است.

پرداختن به موضوع تنگنای اعتباری از نان شب واجب‌تر است

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: حل کردن مسائل بنیادین نظام اعتباری و بانکی کشور از نان شب واجب‌تر است.

شرایط بازار ارز بعد از اجرای برجام متفاوت خواهد بود

معاون ارزی بانک مرکزی خبر داد: شرایط بازار ارز بعد از اجرای برجام کاملاً متفاوت خواهد بود.

مقررات احراز صلاحیت مدیران عامل موسسات اعتباری اصلاح شد

تبصره (2) ماده (6) «دستورالعمل احراز و سلب صلاحیت حرفه‌ای مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره مؤسسات اعتباری» اصلاح و به شبکه بانکی ابلاغ شد.

30 میلیارد دلار پول بلوکه ایران با اجرای برجام آزاد می شود

رئیس کل بانک مرکزی از آزادسازی 30 میلیارد دلار منابع ارزی بلوکه شده ایران پس از اجرای برجام خبر داد.


مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک گفت:90درصد تراکنش های پرداخت به صورت الکترونیکی انجام می شود.


در حالیکه معاون وزیر امور خارجه از نزدیک بودن روز اجرای برجام خبر می دهد بانک ها از آمادگی خود برای ورود به دوره جدید اقتصاد سخن می گویند.


مدیر ارتباطات اداره بین‌المللی بانک مرکزی با اشاره به اینکه اولویت بانک مرکزی تعامل با جامعه بین‌المللی بانکی است گفت: باید توجه به مقررات و قوانین بین‌المللی در اولویت قرار بگیرد.


سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: بانک‌ها برای پرداخت وام به بخش‌های صنعتی و کشاورزی باید تمهیدات ساده‌تری بیندیشند.


یک کارشناس اقتصادی گفت: در حالی که تورم به 10 درصد رسیده شرایط موجود بهترین زمان برای حذف صفر از پول ملی است به شرط آن که سایر عوامل فراهم باشد.

انتهای پیام/