راه‌اندازی پژوهش‌سرای مدل در جهت کمک به فعالیت دانش‌آموزان
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در گفتگو با خبرنگار  حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  گفت: ستاد توسعه زیست فناوری نسبت به راه‌اندازی یک پژوهش‌سرای مدل در تهران با کمک پژوهش‌سرای صدرا که یک پژوهش‌سرای خصوصی است اقدام به فعالیت می‌کند.

وی در ادامه افزود: با این اقدام اولین پژوهش‌سراهایی که می‌تواند به شکل الگو از نظر مکان، محتوا و تدریس به دانش‌آموزان کمک کند و نسبت به فعالیت دانش‌آموزان حساس باشد را راه‌اندازی می‌کنیم.

قانعی تصریح کرد: همچنین تصمیم داریم برای تدوین محتوای زیست فناوری دانش‌آموزان نیز اقدام کنیم و در این راستا پژوهش‌سراهای مدل برای دانش‌آموزان جهت انجام فعالیت‌های زیست فناوری راه‌اندازی می‌شود. 

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد: تاکنون پژوهش‌سرای صدرا در حوزه زیست فناوری در بخش دانش‌آموزان فعالیت می‌کند.

وی تأکید کرد: ولی به دنبال آن هستیم تا به واسطه‌ی تفاهم نامه‌ای که با آموزش و پرورش منعقد کرده‌ایم در سطح ملی فعالیت کنیم.



انتهای پیام/