
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان ؛ صاحب یک مغازه کله پزی در آستارا گفت: مدیر ایرانی
یک رستوران در تورنتو کانادا برای پخت کله پاچه در رستورانش به من پیشنهاد کار داد
که من این پیشنهاد را نپذیرفتم . ایرج عابدی افزود : مدیر رستوران کانادایی هزینه های ویزا، مسافرت و
اقامت بنده در تورنتو کانادا را نیز تقبل کرده است ولی از آنجاییکه من به کشور و زادگاهم
علاقمندم حاضر نیستم در جای دیگری کار کنم . وی گفت : مدیر 63 ساله این رستوران که اهل آستارا و
ساکن کانادا است پس از صرف یک پرس کله پاچه در مغازه ام و ابراز رضایت از نحوه پخت
آن، پیشنهادش را مطرح کرد. صاحب مغازه کله پزی در آستارا که 47ساله است گفت: من این شغل را از پدرم مرحومم که کله پز معروف آستارایی
بود یاد گرفته ام.