معدوم نمودن بیش از 400 کیلو گرم فرآورده های خام دامی در فردوس

معدوم نمودن بیش از 400 کیلو گرم فرآورده های خام دامی در فردوساسماعیلی معاون شبکه دامپزشکی فردوس در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ گفت : 404 کیلو گرم گوشت قرمز متعلق به یک شرکت که فاقد تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول و درج نام و نشان معتبر بود ضبط و معدوم شد.

وی افزود : این محموله که قبلاً در بازرسیهای بهداشتی اداره نظارت فردوس توقیف شده بود پس از نمونه گیری از محصول و ارسال به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان غیرقابل مصرف تشخیص داده شد و با انجام عملیات معدوم‌سازی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.


اسماعیلی با بیان اینکه در بازدیدها، بازرسیها و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی، وفق مقررات و ضوابط دامپزشکی از تمامی محصولات با منشاء دامی و مکانهای مجاز عرضه فراورده های خام دامی نظارت بهداشتی انجام می شود، گفت  :در صورت مشاهده فراورده خام دامی فاسد، تاریخ گذشته، نگهداری نامناسب، حمل و نقل غیربهداشتی و عرضه خارج از شبکه مجاز، محصولات مربوطه پس از انجام آزمایشات لازم و اخذ دستور از مقامات قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شده و نسبت به معدوم سازی فراورده خام دامی غیر بهداشتی اقدام می‌شود.

انتهای پیام/ک

بیش از 400 کیلو گرم فرآورده های خام دامی در فردوس معدوم شد