اجرای مانور پلیس و نیروهای امداد رسان همزمان با آغاز طرح زمستانی در گیلان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ مصطفی سالاری استاندار گیلان امروز در مراسم آغاز طرح زمستانی پلیس و نیروهای امداد رسان گیلان گفت:حفظ و ارتقاء ایمنی راه ها در گرو تعامل منطقی مجموعه دستگاه های دست اندرکار در طرح زمستانی است و مسافران  نیز با رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدارهای پلیس می توانند نتایج حاصل از اجرای طرح زمستانی را ارتقاء بخشند.
 

وی افزود : برنامه ریزی درست ، هشدارهای به جا و واکنش سریع از الزامات حصول نتایج مطلوب در طرح های جاده ایی است.

استاندار گیلان همچنین از آمادگی استانداری برای حمایت کامل از نقش آفرینان طرح زمستانی خبر داد و افزود : برای جلوگیری از مسدود شدن راه های مواصلاتی به ویژه محورهای برف گیر حفظ آمادگی و حضور مستمر نیروها الزامی است. 

سرهنگ مهرداد مهرگان جانشین فرماندهی انتظامی گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه طرح زمستانی تا بیستم اسفند ماه ادامه می یابد گفت : 400 واحد گشتی از نیروهای پلیس به استعداد بیش از هزار نفر در این طرح نقش آفرینی می کنند.
وی  افزود :  بلافاصله پس از اتمام طرح زمستانی ، طرح ویژه نوروز پلیس آغاز خواهد شد.

محمد رضا نازک کار مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ایی گیلان نیز از مشارکت 41 گروه راهداری در طرح زمستانی امسال خبر داد و گفت : 482 راهدار با 274 دستگاه ماشین آلات راهداری در 16 راهدارخانه  ثابت و 9 راهدارخانه  سیار استان مستقرند و 352 کیلومتر از جاده های برف گیر استان گیلان را پوشش می دهند.

مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز تعداد نیروهای امدادگر و واکنش سریع هلال احمر در طرح زمستانی را 200 نفر اعلام و تصریح کرد : این افراد با 70 دستگاه خودرو و یک دستگاه بالگرد در 20 پایگاه ثابت و سیار استان مستقرند تا در مواقع بروز حوادث ایفای نقش کنند.

 

انتهای پیام/م.ع

 آغاز طرح زمستانی پلیس و نیروهای امداد رسان در گیلان