تولید بیش از ۱۸۰ هزارتن سیب زمینی در سه فصل از سال
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ دماوندی کارشناس سبزی و صیفی جات جهاد کشاورزی گلستان گفت: به دلیل شرایط آب و هوایی و اقلیم مناسب استان گلستان طرح استمرار کشت و برداشت سیب زمینی در سه فصل اجرا می‌شود.

دماوندی افزود: در پائیز و اوایل فصل زمستان زمان برداشت سیب زمینی تابستانه و کاشت سیب زمینی بهاره است که البته ماندگاری سیب زمینی تابستانه بیشتر از سایر فصل هاست.

وی ادامه داد: علت ماندگاری سیب زمینی تابستانه و برداشت در این فصل مساعد بودن شرایط آب و هوای پائیزی و عدم استفاده از کود و سم شیمایی و عدم وجود آفت‌ها در این محصول است.

دماوندی براساس گفته‌های کشاورز پیشرو در کاشت و برداشت سیب زمینی در این فصل به کاهش هزینه‌ها اشاره کردو گفت:: کشت سیب زمینی بهاره ازابتدا تا زمان برداشت با هزینه‌ای تقریبا ۱۰ میلیون تومان به برداشت می‌رسد، اما برداشت همین محصول در کشت تابستانه با هزینه ۲ میلیون تومان در هکتار به بهره برداری می‌رسد.

کارشناس سبزی و صیفی جات جهاد کشاورزی گفت: بقایای سیب زمینی تابستانه به صورت کود سبز در اختیارگیاه بعدی قرار می‌گیردو باعث افزایش ماده آلی خاک می‌شود.

استان گلستان به دلیل شرایط مساعد آب و هوا و اقلیم سالانه ۱۸۰ هزار تن در سه فصل سیب زمینی تولید می‌کند که تامین کننده دو ماه از بازار کشور است.

انتهای پیام /گ
 

بیش از ۱۸۰ هزار تن سیب زمینی در سه فصل از سال در گلستان تولید می شود