کلنگ عملیات گازرسانی به ۳ روستا در گلستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ جمال لیوانی مدیر عامل شرکت گاز گلستان گفت: در ادامه روند گازرسانی به روستا‌های فاقد گاز استان، کلنگ عملیات اجرایی گاز رسانی به ۳ روستای کوهستانی شاهکوه سفلی، شاهکوه علیا و چهارباغ شهرستان گرگان به زمین زده شد.

جمال لیوانی افزود: برای تسریع گازرسانی به ۳ روستا خواهان مساعدت و همکاری در زمینه روند اجرایی طرح ها و بویژه آزاد سازی مسیر گاز رسانی و ارائه مجوز‌های لازم شدیم.

لیوانی ادامه داد: برای اجرای این طرح با ۵۵ کیلومتر شبکه، بالغ بر ۱۰۵ میلیارد ریال برآورد هزینه شده و تعداد ۳ ایستگاه تقلیل فشار نیز پیش بینی و نصب خواهد شد.

جمال لیوانی ادامه داد: با گازدار شدن ۳ روستای شهرستان گرگان تمامی ۹۶ روستای شهرستان گازرسانی شده و مرکز استان بعنوان شهرستان سبز مفتخر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان در پایان افزود:در حال حاضر تمامی ۲۹ شهر و ۸۴۱ روستا استان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند و همچنین ۳۱ روستا نیز در حال اجرا بوده و ۲۷ روستا نیز در مرحله طراحی وانتخاب پیمانکار است.

انتهای پیام /گ/ق
 

گازرسانی به روستاهای گلستان