رئیس سنجش پزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
تمديد مهلت مجدد انتخاب رشته دستيارى دندانپزشكى

تمديد مهلت مجدد انتخاب رشته دستيارى دندانپزشكىمحمدحسین پورکاظمی رئیس سنجش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تمديد مهلت انتخاب رشته سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی گفت: در آزمون دستيارى دندانپزشكى امسال ۷۱۱ نفر حد نصاب نمره آزمون را کسب کرده و مجاز به انتخاب رشته شده اند و ۳۷۰ نفر در نهایت در سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی پذیرش می شوند.

٦٧٠ نفر تاكنون در آزمون دستيارى دندانپزشكى انتخاب رشته كرده اند

وى ادامه داد: تاكنون ٦٧٠ نفر در سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی انتخاب رشته كرده اند و ما فرصت مجدد انتخاب رشته را از ساعت ١٠ امروز شنبه ٢٧ مرداد تا ساعت ١٦ در اختيار داوطلبان قرار داديم تا جامانده ها انتخاب رشته و مابقى داوطلبان رشته محل هاى انتخابى خود را ويرايش كنند.

پوركاظمى عنوان كرد: در سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی سه هزار و ۳۳۲ نفر ثبت نام كرده بودند و از تعداد داوطلبان ثبت نامى یک هزار و ۸۲۱ نفر سرجلسه آزمون حضور يافتند .

وی يادآورى كرد: از هفته پيش کارنامه علمی و پاسخنامه داوطلبان سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی بر روی سایت سنجش پزشکی و در اختيار داوطلبان قرار گرفته است.

سهم شركت كنندگان زن و مرد سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی

پورکاظمی با بیان به اینکه تعداد داطلبان زن در سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی بیشتر از داوطلبان مرد بود، گفت: یک هزار و ۱۳۳ داوطلب آزمون دستیاری دندانپزشکی زن و ۶۸۸ داوطلب مرد بودند.

رئیس سنجش پزشکی درباره جزئیات اطلاعات کارنامه سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی توضیح داد و گفت: در کارنامه آزمون دستیاری دندانپزشکی امسال كع در سایت سنجش پزشکی منتشر شده است، مشخصات داوطلب، سهمیه، نمره خام آزمون (از کل ۸۱۰ نمره قابل کسب)، نمره خام، تراز هر درس و رتبه کل داوطلب در هر یک از ۱۰ زیرگروه آموزشی درج شده است.

سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۷ برگزار شد.

انتهای پیام/