اردیبهشتی با بوی پول/دانش آموزان قاین فرصت را از دست ندهید

وثوقی مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور شهرستان قاین در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت:نمایشگاه کارآفرینی و فروش آثار کسب و کار دانش آموزان قاین در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه دانش آموزان با مقوله بازار، مشتری و لمس پول آشنا خواهند شد،افزود: آن‌ها می‌توانند به صورت تیمی در حوزه‌های مکانیک، آی تی، گیاهان دارویی، صنایع دستی و غیره محصولات خود را ارائه دهند.

وثوقی گفت:طرح اتاق کار آفرینی مدارس به صورت مشترک بین مرکز رشد قاین، بنیاد توسعه فرهنگی سپهر قاین و اتاق کار آفرینی زنان تهران برگزار شد که هدف از آن آشنایی دانش آموزان متوسطه دوره دوم این شهرستان با مفاهیم کسب و کار و شناخت رقبا در بازار کار است.

مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور شهرستان قاین با بیان اینکه این طرح در زاهدان، شهریار و چند شهر دیگر در کشور همزمان برگزار می‌شود، افزود: پس از شناسایی و پایش دانش آموزان مستعد آن‌ها وارد این طرح شدند و پس از برگزاری چندین کارگاه آموزشی نمایشگاهی جهت ارائه محصولاتشان در اردیبهشت سال آینده برگزار می شود.

وی گفت: تعداد ۱۴۰ دانش آموز دختر و پسر در این طرح شرکت کرده اند که بیش از ۸ مربی در حوزه‌ی کسب و کار نظارت‌های لازم بر کار آن‌ها را داشته اند.

انتهای پیام/غ


شرکت ۱۴۰ دانش آموز در طرح اتاق کارآفرینی قاین