وزیر اقتصاد:
۳۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به گلستان پرداخت می‌شود
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان : فرهاد دژپسند عصر امروز در جلسه ستاد بحران شهرستان گنبدکاووس گفت: برای تامین نیاز‌های ضروری مردم که گرفتار سیلاب شدند باید فرمولی تعیین کرد تا در مرکز در مورد این نیاز‌ها تصمیم‌گیری و بلافاصله انجام شود.

وی با بیان اینکه حجم سیل روز‌های گذشته چندین برابر سیل سال‌های ۸۰ و ۸۱ بود، افزود: با توجه به حجم و گستردگی سیل اخیر خوشبختانه تلفات و خسارت آن نسبت به سیل سال‌های گذشته در استان گلستان کمتر بوده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: شاید بخشی از کاهش تلفات و خسارت مربوط به تحول در زیرساخت‌ها باشد، اما بخش قابل توجهی از آن به دلیل مدیریت بموقع مسئولان محلی است.

وی ادامه داد: در بازدید‌های هوایی و زمینی صورت گرفته در شهر‌های سیل‌زده استان گلستان، حجم و گستردگی سیل سبب تخریب بخش زیادی از شهر‌ها و روستا‌های شده است.
 
 
انتهای پیام /ن
 
 
 

پرداخت ۳۰ میلیارد تومان خسارت به گلستان