وزیر جهاد کشاورزی:
تسهیلات بلاعوض به کشاورزان و دامداران سیل‌زده گلستان پرداخت می‌شود
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی ظهر امروز در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده گلستان گفت: دولت مصوب کرد که به ازای هر دام سبک ۵۰۰ هزار تومان وام بلاعوض و ۵۰۰ هزار تومان نیز تسهیلات بدهد؛ تسهیلاتی که دولت کارمزد و سود آن را تقبل می‌کند و در واقع تسهیلات بدون بهره است.

وی ادامه داد: برای دام‌های سنگین هم به ازای هر دام سه میلیون تومان وام بلاعوض و سه میلیون تومان تسهیلات بدون بهره در نظر گرفته شده است.
 
حجتی با بیان اینکه برای بخش زراعت، باغ و زنبورداری و دیگر بخش‌های مرتبط تسهیلاتی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: دولت همه توان خود را برای جبران خسارات سیل استان‌های شمالی به کار خواهد گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: سیل در استان گلستان بیش از هزار و ۵۰ میلیارد و در استان مازندران ۵۵۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.
 
 
انتهای پیام / ن
 
 
 

تسهیلات بلاعوض به دامداران و کشاورزان سیل زده پرداخت می شود

منبع : تسنیم