حاتمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
طلاق و اعتیاد ثمره جولان در فضای مجازی/ برخورد با روانشناس نما‌ها به کمک پلیس فتا
طلاق و اعتیاد ثمره جولان در فضای مجازی/ برخورد با با روانشناس نما‌ها در فضای مجازی به کمک پلیس فتاحاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به منظور برخورد با صفحات نامعتبر روانشناسی در فضای مجازی بخشی در سازمان نظام روانشناس ایجاد خواهیم کرد تا بر عملکرد صفحه‌های مجازی در حوزه روانشناسی نظارت کند.

وی ادامه داد: برخی افراد در فضای مجازی در زمینه روانشناسی فعالیت می‌کنند در حالیکه روانشناس نیستند و ما این افراد را به پلیس فتا و قوه قضائیه معرفی می‌کنیم برخی افراد نیز روانشناس هستند و در حوزه روانشناسی فعالیت می‌کنند که سازمان نظام روانشناسی برای فعالیت در فضای مجازی به آنها مجوز می دهد.

تبلیغات روانشناسی باید با مجوز سازمان نظام روانشناسی باشد

حاتمی اظهار کرد: هر رسانه پایگاه خبری صفحه مجازی که بخواهد در حوزه روانشناسی فعالیت کند باید از سازمان نظام روانشناسی مجوز بگیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی گفت: تبلیغات روانشناسی باید با مجوز سازمان نظام روانشناسی باشد و  تحت نظارت فعالیت انجام شود.

وی بیان کرد: فضای مجازی برخی آسیب‌های اجتماعی، چون طلاق، اعتیاد، افسردگی و اضطراب را افزایش داده است که ما باید تلاش کنیم این آسیب‌ها را برطرف و فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنیم.

انتهای پیام/