کشف ۲۰۹ حلقه لاستیک خودرو‌های سنگین احتکار شده در اردبیل

موسوی، رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، گفت: بر مبنای اخبار واصله و گزارش‌های مردمی مبنی بر احتکار لاستیک خودرو‌های سنگین توسط یکی از واحد‌های صنفی ۲۰۹ حلقه لاستیک خودرو‌های سنگین از یکی از انبار‌های اردبیل کشف و ضبط شد.

او افزود: در بررسی‌های به عمل آمده توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نماینده راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و شعبه سیار تعزیرات حکومتی اردبیل که منجر به تشکیل پرونده تحت عنوان عرضه خارج از شبکه به تعداد ۲۰۹ حلقه لاستیک خودرو‌های سنگین به ارزش ۳ میلیارد و ۳۱۵ میلیون ریال شد و پرونده‌ها جهت رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی استان اردبیل تصریح کرد: با دستور قضایی کالا‌های دپو شده به زودی دستور فروش و عرضه آن‌ها به نرخ رسمی بین مردم صادر خواهد شد.

موسوی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کلیه اصناف ملزم هستند تمام موجودی کالا‌های خود را به صورت ماهانه به اتحادیه مربوط گزارش نمایند و اگر صنفی این کار را انجام ندهد مشمول احتکار و طبق ضوابط قانونی با این اصناف برخورد خواهد شد.

او از مردم خواست در صورت اطلاع از انبار‌های احتکار شده با شماره تلفن ۳۳۴۰۴۱۰۰ تعزیرات حکومتی استان اردبیل و ۱۲۴ نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تماس گرفته و موضوع را گزارش نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی قضایی صورت گیرد.

انتهای پیام/ح

کشف کالای ۳ میلیارد ریالی در اردبیل