استاندار گلستان خبر داد؛
اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان در گلستان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،هادی حق شناس استاندار گلستان بعدازظهر امروز در جلسه رونق تولید و اقتصاد دانش بنیان گلستان در گنبدکاووس گفت: سهم گلستان از استقرار شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری تنها یک درصد است که با اعتبار در نظر گرفته شده این رقم بیشتر خواهد شد.

هادی حق شناس افزود: امضای تفاهم‌نامه ایجاد کارخانه نوآوری گرگان، مرکز جامع نوآوری گنبدکاووس و زیست بوم گردشگری مهمترین مصوبات سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به استان است.

حق شناس، خام فروشی را معضل استان برشمرد و بیان کرد: راه‌اندازی صنایع تبدیلی استان‌ها به استانداری‌ها محول شده و ما هم تمام تلاش خود را در این زمینه خواهیم کرد.

استاندار گلستان با بیان این که خام فروشی ارزش افزوده ایجاد نمی‌کند، اضافه کرد: در همه بخش‌ها مخصوصاً در کشاورزی می‌توان از توان و ظرفیت پارک‌های علم و فناوری برای ایجاد توسعه بهره گرفت.

حق شناس بیان کرد: درآمد سرانه مردم گلستان نصف متوسط کشوری است، و باید این سرانه را با ایجاد مهارت و دانش توسعه دهیم.

جلسه رونق تولید و اقتصاد دانش بنیان گلستان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در گنبدکاووس برگزار شد.


انتهای پیام / فا


 استقرار شرکت‌های دانش بنیان در گلستان