سرانه پایین مصرف ماهی در خراسان جنوبی/ قزل آلا پر تقاضاترین نوع ماهی

سعیدی مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،گفت: در نه ماهه نخست امسال ۱۰۰۰ تن انواع ماهی گرم آبی و ۴۰ تن ماهی سردآبی (قزل آلا) در استان تولید شده است.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰۰ باب استخر پرورش ماهی در استان وجود دارد افزود: همه ساله انواع ماهیان گرم آبی  به صورت یارانه‌ای بین استخرداران توزیع می شود.

سعیدی در ادامه گفت: با استفاده از بند الف تبصره ۱۸ متقاضیان و علاقه‌مندان پرورش ماهی می‌توانند از تسهیلات ۷ درصدی بهره‌مند شوند.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان  در خصوص وضعیت تولید ماهیان زینتی در استان افزود: بیش از ۱ میلیون قطعه انواع ماهی زینتی تا کنون در استان تولید شده است.

او در خصوص پرورش ماهی تیلاپیا در استان اظهار کرد: به دلیل پرورش ماهی تیلاپیا دردمای ۳۰ درجه شرایط پرورش آن در نیمه دوم سال میسر نشده است، اما با تفاهم نامه‌ای که با سازمان شیلات ایران بسته شد؛ انتقال و توزیع ۵۰۰ هزار قطعه از این نوع ماهی به فروردین ماه سال آینده موکول شده است.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: با توجه به تفاهم نامه‌ای که بین استانداری و جهاد کشاورزی استان با شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور بسته شده؛  که از این طریق ۲ شهرک ماهیان زینتی در شهرستان‌های بیرجند و قائن احداث شود .

انتهای پیام / ط ا