اجرای ۳۵۰ برنامه فرهنگی اجتماعی در گرگان
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، حمیدی فرماندار گرگان در جلسه شورای اداری مرکز استان گفت: بیش از ۳۵۰ برنامه فرهنگی و اجتماعی در گرگان بمناسبت ایام ا... دهه فجر اجرا می‌شود.

او افزود:بهترین زمان برای بازگو کردن دستاورد‌های انقلاب اسلامی؛ ایام دهه مبارک فجر است که باید در برنامه‌های مدیران قرار گیرد.

حمیدی ادامه داد: به همین مناسبت؛ ۱۷۸ طرح عمرانی و تولیدی با اعتبار و سرمایه‌گذاری ۱۵۲ میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

همچنین در بخش اقتصادی نیز ۴۱۱ طرح با سرمایه‌گذاری ۵۶۱ میلیارد و ۶۳۹ میلیون تومان با اشتغالزایی یکهزار و ۲۱۸ نفر افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد.

بزرگترین طرح سرمایه‌گذاری گرگان در ایام دهه فجر؛ کلنگ‌زنی شهربازی در منطقه تفریحی هزارپیچ این شهر با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان است.

فرماندار گرگان ادامه داد: دشمن با فشار‌های اقتصادی بدنبال ناامید کردن ملت ماست که حضور ما پای صندوق‌های اخذ رای می‌تواند هر توطئه دشمن را در هم بکوبد.
 
انتهای پیام / ن