سارق سابقه دار طلا و جواهرات از منازل گرگان دستگیر شد
مجتبی مروتی، رئیس پلیس آگاهی گلستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: یک سارق سابقه دار خانم که اقدام به سرقت طلا و جواهرات از منازل می‌کرد، دستگیر شد.

او افزود: در پی دریافت شکایت چند فقره سرقت از منازل گرگان بررسی این پرونده به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

مروتی گفت: با بررسی اخبار مربوطه مشخص شد تعدادی از سرقت‌ها به شیوه مشابه انجام شده و سارقین با در دست داشتن کلید اقدام به سرقت از منازلی که ساکنین آن‌ها در خانه نبودند کرده اند و در این سرقت‌ها طلا و جواهر، اشیای قیمتی ریز و یک وسیله زنانه قیمتی به سرقت رفته است.

رئیس پلیس آگاهی گلستان افزود: در راستای بررسی بیشتر تمام شکات به اداره آگاهی دعوت شدند و پرونده به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت، نحوه سرقت و نوع اموال مسروقه نشان داد که سارق یک زن بوده و فرضیه نخست درست بوده است.

مروتی گفت: باتوجه به سرنخ‌های به دست آمده و بانک اطلاعات سارقین و بررسی سوابق سارقان متهم شناسایی و مشخص شد دارای سوابق کیفری بوده و در گذشته نیز سابقه سرقت و تخریب داشته است.

او افزود:با هماهنگی با مقام قضایی تحقیقات گسترده‌تر برای شناسایی سارق در دستور کار قرار گرفت و سرانجام متهم در حین سرقت باانوع و اقسام کلید دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی گلستان گفت: در ابتدا سارق منکر سرقت‌ها شد، اما در مواجه با دلایل و شواهد پلیس سرانجام به ۹ فقره سرقت منزل با همدستی با فرد دیگر اعتراف کرد.

مروتی با اشاره به شیوه سرقت تصریح کرد: سارق در ساعات ابتدایی شب به سراغ منازلی می‌رفت که صاحبخانه در خانه نبوده و همچنین فاقد سیستم مداربسته و قفل ضد سرقت بوده و با دسته کلید خود اقدام به سرقت کرده است.

او افزود: همراه با سارق دو نفر از خریداران اموال مسروقه دستگیر شدند و مقداری از طلا‌های کشف شده تحویل مال باختگان شد، سارق هم بعد از بازسازی صحنه سرقت و طی کردن مسیر قانونی روانه زندان شدند.
 
انتهای پیام / ق