معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: مبارزه با شیوع کرونا نیازمند همدلی است و همه باید در کنار هم به مقابله با آن بپردازیم.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، عبدالرضا چراغعلی معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان در بازدید از شهرستان آزادشهر گفت: به دستور استاندار برای بررسی وضعیت شهرستان به اینجا آمده ام، فرماندار آزادشهر مختصری کسالت دارند، اما شرایط وی رو به بهبودی است.
او افزود: در آزادشهر مسئله پیشگیری از کرونا در شرایط خوبی است، اما مردم باید بیشتر رعایت کنند.
چراغعلی ادامه داد: همه باید دست به دست هم دهیم و در برابر کرونا که استان را درگیر خود کرده بایستیم.
او گفت: مراجعات مردم به بیمارستانها در حال کنترل است، اما مردم باید هشدارهای علوم پزشکی را جدی گرفته و مسائل بهداشتی را رعایت کنند و در خانه بمانند.
چراغعلی افزود: در این ایام باید اخبار درست در اختیار مردم قرار گیرد و اطلاع رسانی به درستی انجام شود، عیار مدیران در مواقع بحران مشخص میشود، زیرا در شرایط عادی همه کنار هم بوده و مشکلی وجود ندارد.
معاون استاندار گلستان گفت: باید در مدیریت فرمانداری آزادشهر تقسیم کار صورت گرفته و کمبودها را برطرف کنیم.
انتهای پیام / ق