ذخیره سازی گوشت مرغ در گلستان
تاشی مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان، مرغ‌های تولید شده را از ۳ بخش، تشکل‌های مرغداران، زنجیره‌های تولید گوشت مرغ و کشتارگاه‌های طیور خریداری می‌کند.

او ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان از نظر کشتارگاهی و سایر امکانات مانند، تونل انجماد و سرد خانه، مرغ‌های خریداری شده منجمد و ذخیره سازی می‌شوند.

تاشی افزود: به طور نسبی، روزانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن مرغ کشتار شده خریداری و ذخیره سازی می‌شود.

او گفت: ۸۰ درصد مرغ تولیدی گلستان به استان‌های دیگر علی الخصوص تهران فرستاده می‌شود و با توجه به عدم برگزاری مراسمات عروسی و عزا، کاهش تولید نداریم.

مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان گلستان افزود: قیمت تمام شده گوشت مرغ ۸ هزار و ۷۰۰ تومان است.

استان گلستان رتبه دوم کشور را در تولید مرغ به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/م