حلوای تخم مرغ یک دسر بسیار مقوی برای ماه رمضان + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوای تخم مرغ، دسری است خوشمزه و بسیار مغذی که طبعا باید پس از یک شام سبک به عنوان دسر ماه رمضان، میل شود.

حلوای تخم مرغ یک دسر بسیار مقوی برای ماه رمضان + طرز تهیه

مواد لازم
آرد برنج ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
روغن ۱/۲ پیمانه
هل و گلاب ۱/۲ پیمانه
محلول زعفران ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفید شده و کف کند.
زعفران دم کرده، هل و گلاب را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید.
روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید، آرد برنج را در آن ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا کمی رنگ بگیرد.
سپس از روی حرارت برداشته، مخلوط تخم مرغ و شکر را کم کم در تابه بریزید و سریع هم بزنید.
تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا مایه به روغن بنشیند.
از روی حرارت برداشته در ظرف مناسب بکشید و فرصت دهید تا سرد شود.

نکته: برای تهیه ۱/۲ پیمانه هل و گلاب، ۴-۵ دانه هل را بکوبید و در ۱/۴ پیمانه آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا مقدار آب آن نصف شود. سپس از صافی گذرانده و ۱/۴ پیمانه گلاب به آن اضافه کنید.

جالب ترین اخبار امروز در سرویس وبگردی

اشتباهی بزرگ در یک برنامه تلویزیونی عامل افطار کردن مردم قبل اذان!

روایتی تکان‌دهنده از مادری که بچه‌هایش را فروخت + تصاویر

شیطان خزنده؛ کاکتوسی که در بیابان راه می‌رود + تصاویر

طرز تهیه چند نوع افطاری خوشمزه، ساده و جدید

کوچکترین روزنامه جهان + عکس

دلیل وجود آینه در آسانسور چیست؟!

میز غذاخوری عمودی روی دیوار چینی‌ها + تصاویر

عطاری به سبک قاجار + عکس

تصاویری جالب از مردم چین در ۱۵۰ سال قبل 

فواید طبى حرکات نماز

اولین پیک پیتزای تاریخ برای چه کسی بود؟

نگاه نافذ یک فیل + عکس

صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر

منبع: ستاره

انتهای پیام/