رئیس کل دادگستری اردبیل:
بستر‌های مناسب سرمایه گذاری و تولید اشتغال در اردبیل ایجاد شود

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به اهمیت مباحث اقتصادی و تولید و اشتغال گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری به ویژه در سالیان گذشته و نامگذاری عناوین سال‌ها در ارتباط با مباحث موضوعات اقتصادی از جمله نامگذاری سال ۹۸ به نام سال حمایت از رونق تولید و سال ۹۹ تحت عنوان سال جهش تولید، لزوم توجه مسئولین به این موضوع را دو چندان نموده است.

او بر لزوم اتخاذ سیاست‌ها و اقدامات حمایتی، تسهیلی و تشویقی لازم توسط مسئولین در راستای سرمایه گذاری و تولید و اشتغال در استان تاکید کرد و افزود: مسلما ایجاد بستر‌های مناسب سرمایه‌گذاری و تولید اشتغال برای به حرکت در آوردن چرخه تولید موجب دلگرمی و تشویق در امر سرمایه‌گذاری در استان خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: در خصوص اصلاح و ترمیم فوری وضعیت خیابان‌ها و فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل دستورات لازم در این زمینه صادر شد.

عتباتی همچنین به دادستان مرکز استان و دادستان نمین ماموریت داد در راستای حمایت از واحد‌های صنعتی در سال جهش تولید موضوع را مستمراً و به صورت ویژه تعقیب نمایند.

انتهای پیام/ح