سنگ تمام گلستانی‌ها در گلریزان مجازی / افزایش دو و نیم برابری مشارکت مردم
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، هادی هاشمیان گفت: برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ماه مبارک رمضان امسال، جشن‌های حضوری گلریزان برگزار نشد و از طریق فضای مجازی برای مشارکت مردم در این کار خداپسندانه، فراخوان منتشر کردیم و خوشبختانه استقبال مردم چشمگیر بود.

هاشمیان ادامه داد: با وجود کمک‌های مومنانه و شرایط بیماری کرونا، هم استانی‌های نیکوکار امسال هم زندانیان نیازمند را تنها نگذاشتند و از طریق فضای مجازی ۶۰۰ میلیون تومان کمک کردند که دو و نیم برابر گلریزان پارسال است.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: این کمک‌ها به ستاد دیه فقط برای کمک به آزادی مددجویان دیون مالی و جرایم غیرعمد هزینه می‌شود.

هادی هاشمیان افزود: گلریزان مجازی کمک به زندانیان نیازمند همچنان ادامه دارد و مردم می‌توانند ماهانه با پرداخت ۱۰ هزار تومان از طریق شماره گیری کد دستوری #۷۷۷۷۰۱۷*۷۸۰* و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۳۸۴۳۹ و یا شماره حساب ۰۱۰۶۰۰۲۹۷۵۰۰۵ به نام ستاد دیه استان در این کار خیر مشارکت کنند.

۲۳۳ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در زندان‌های استان چشم انتظار کمک خیران برای آزادی هستند.
 
انتهای پیام / ن