طرز تهیه بیج بیج

طرز تهیه بیج بیج

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در صورتی که تمایل دارید یک طعم جذاب از غذا‌های مازندرانی را تجربه کنید و در عین حال وقت زیادی برای طبخ آن ندارید، بیج بیج می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

مواد اصلی این غذای مازندرانی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی، زردچوبه، نمک و فلفل است که ترکیب آن‌ها با هم در عرض ۳۰ الی ۴۰ دقیقه یک غذای لذیذ را به وجود خواهد آورد. بد نیست بدانید که بیج بیج معمولا با کته سرو می‌شود، اما می‌توانید آن را با نان هم میل کنید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:

- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- پیاز متوسط ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرپر
- آب ۱ فنجان
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

- پیاز را نگینی خرد کنید.

- داخل تابه روغن بریزید و پیاز را با حرارت کم تفت دهید.

- سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید.

- وقتی پیاز سبک شد سیب زمینی را داخل تابه بریزید و زردچوبه را اضافه کنید.

- زمانی سیب زمینی را خوب تفت دارید گوشت چرخکرده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گوشت باز شود.

- فلفل و نمک را اضافه کنید.

- وقتی گوشت باز شد و تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شود.

- یک فنجان آب را اضافه کنید و حرارت را خیلی کم کنید تا خورش جا بیفتد و به اصطلاح روغن بندازد.

منبع: تبیان

انتهای پیام/