توصیه‌های جهاد کشاورزی گلستان برای برداشت محصول باغ‌های استان
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان کلاله در اطلاعیه‌ای توصیه‌های لازم پس از برداشت محصول باغ‌های استان را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است برای نگهداری میوه انار در دمای ۵ تا ۷ درجه سانتیگراد، رطوبت ۷۰ تا ۹۰ درصد و استفاده از پوشال چوبی و کاغذ برای حفظ رطوبت پوست انار مورد توجه قرار گیرد.

همچنین پس از برداشت مرکبات استفاده از مواد ضدعفونی کننده مانند بوراکس و بسته بندی با لفاف‌های پلاستیکی و کاربرد تیابندازول برای کاهش سرمازدگی و پوسیدگی قارچی توصیه می‌شود.

پیشنهاد می‌شود پس از برداشت خرمالو غوطه وری میوه در آب گرم ۵۰ درجه به مدت بیست دقیقه برای کاهش قهوه‌ای شدن میوه ناشی از صدمات مکانیکی و کاهش سرعت رنگ گیری و افزایش عمر انبارداری انجام شود.

انتهای پیام/ق