روند کاهشی کرونا در گلستان؛
۴ شهرستان در وضعیت زرد قرار گرفتند/ نگرانی دورهمی شب یلدا همچنان پابرجاست
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، عبدالرضا فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در ستاد پیشگیری از کرونا گفت: در حال حاضر روند ابتلا و بستری کووید ۱۹ در استان گلستان با کاهش مواجه شده و استان در وضعیت هشدار قرار گرفته است.

او افزود: شاخص‌ها در استان نسبت به هفته گذشته بهتر شده است و اگر می‌خواهیم این شرایط در استان ثبات داشته باشد باید همچنان موارد بهداشتی را رعایت کنیم.

فاضل ادامه داد: در حال حاضر شهرستان‌های مراوه تپه، کلاله، آزادشهر و رامیان در وضعیت زرد و سایر شهرستان‌های استان در وضعیت هشدار قرار دارند.

او افزود: براساس آمار، بیشترین موارد شیوع کرونا در دورهمی‌های و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی اتفاق می‌افتد، از مردم می‌خواهیم امسال دورهمی یلدا را به صورت مجازی برگزار کنند.

فاضل گفت: در حال حاضر ۵۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۰۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه و ۶۰ بیمار به دستگاه وینتیلاتور متصل هستند، همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ مورد فوتی ناشی از کرونا در استان ثبت شده است.

انتهای پیام/ق