مدیرعامل آب منطقهای گلستان از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به سد نرماب در بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، سید محسن حسینی مدیرعامل آب منطقهای گلستان گفت: سد نرماب حساسترین و مهمترین سد استان است وعزم همه استان وشرکت آب منطقهای، مشاور و پیمانکار سد (سپاسد) بر آبگیری سد تا اردیبهشت ۱۴۰۰ است.
او افزود: در سال ۹۸ مجموع اعتبارات سد ۸۰ میلیارد تومان بود که در سال ۹۹ تا کنون ۲۹۰ میلیارد تومان تامین اعتبار شده است و به دنبال ۱۱۰ میلیارد تومان دیگر هم هستیم.
حسینی گفت: تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۰ برای سد نرماب پیش بینی شده و تلاش ما افزایش این مبلغ در بودجه است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان ادامه داد: اتمام ساخت روستای جنگلده بالا که فاز یک آن تا دهه فجر به پایان میرسد و ۳ فاز باقی مانده هم تا تابستان ۱۴۰۰ پایان مییابد از مهمترین اقداماتی است که باید تا زمان آبگیری سد به اتمام برسد.
او گفت: آبرسانی به ۴ شهر و ۱۲۰ روستا، آبیاری اراضی کشاورزی، کنترل سیلاب حوضه نرماب، تامین آب صنعت و.. از جمله اهداف ساخت سد نرماب است.
انتهای پیام/ق