طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو آشنا کنیم.

مواد لازم:

۵۰۰ گرم پنیر خامه‌ای کم چرب

۱ فنجان خامه ترش کم چرب

۱/۲ فنجان مایونز کم چرب

۱ فنجان سس کوکتل

۲ فنجان پنیر موتزارلا خرد شده

۲ فنجان میگو بدون دم، پوست کنده و کامل پخته شده

۳/۴ فنجان پیازچه خرد شده


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
فر را از قبل با حرارته ۳۵۰F گرم می‌کنیم.
پنیر خامه ای، خامه ترش، مایونز، و موتزارلا را در مخلوط کن یا غذا ساز کاملا با هم مخلوط میکنیم.
مواد را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سس کوکتل و پیاز چه را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.
سپس میگو را اضافه کرده و مواد را در ظرف مخصوص فر ریخته در صورت دلخواه روی مواد را کمی پنیر رنده شده بریزید. ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل روی مواد طلایی شود درون فر قرار میدهیم.
این ترکیب را با چیپس، نان پیتا، سوخاری و یا هر چیز دیگری که دوست دارید میل کنید.

منبع:شکمو

انتهای پیام/