آموزش آشپزی؛ از پرتزل سوسیس خوشمزه و بورک گوشت و بادمجان ترکی تا شیرینی قرابیه تبریزی خانگی + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از استیک مرغ با پنیر پارمسان و لقمه‌های گوشت‌و‌خردل تا بادمجان شکم پر + تصاویر


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۱:۲۰ ۲۱ دی ۱۳۹۹
لطفا در مورد کتلت میرزا قاسمی هم مطلب بزارید.. با تشکر
آخرین اخبار