اعتبار ویژه برای بیابان زدایی در سربیشه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، فتحی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سربیشه گفت: امسال از محل صندوق توسعه ملی با توجه به کمک اداره‌کل منابع طبیعی به شهرستان سربیشه در حوزه بیابان زدایی برای مبارزه با پدیده گرد و غبار و مقابله با بیابان زایی دو میلیارد و ۷۹۱ میلیون تومان اعتبار تخصیص داده شده است.

او افزود: این اعتبارات در قالب ۴ پروژه در بخش‌های مرکزی و درح شهرستان در حال اجرا است.

فتحی تصریح کرد: بیشتر این پروژه‌ها از ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تعدادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.


بیشتر بخوانید


 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سربیشه تصریح کرد: اجرای پروژه نهالکاری همراه با آبیاری و توسعه فضای سبز درمنطقه مرزی ماهیرود بخش درح هم به زودی توسط پیمانکار پروژه آغاز خواهد شد.

او درباره‌ پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر گفت: تعداد دو پروژه از جمله ۴۰۰ هکتار مدیریت هرزآب در مرتع شیرگ بخش مرکزی و همچنین ۱۵۰ هکتار هلالی آبگیر توام با بذرپاشی در مرتع سرزه بخش مود از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی افتتاح می‌شود که افزایش پوشش گیاهی و افزایش علوفه دام و کنترل رواناب‌ها درعرصه را درپی خواهد داشت.

فتحی ادامه داد: افتتاح مابقی پروژه‌ها در بخش‌های آبخیزداری، بیابان و جنگل در صورت اتمام آن‌ها در هفته منابع طبیعی که از نیمه اسفندماه آغاز می شود، انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ ر ف